Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία.

Κλείστε την φόρμα

Βιογραφικό

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) και της Ευρωπαϊκής κοινότητας αθλητικής τραυματολογίας και αρθροσκόπησης (ESSKA).

Νικόλαος B. Καραλάιος

Ορθοπαιδικός χειρουργός

Ο Νικόλαος B. Καραλάιος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, και μεγάλωσε στη Λάρισα, από την οποία κατάγεται. Το 1996 εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2002.

Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Αγροτικό Ιατρείο Λιβαδίου Ελασσόνας και στο Αγροτικό Ιατρείο Δήμητρας Αγιάς, εκτελώντας εφημερίες στα αντίστοιχα Κέντρα Υγείας.Το 2003 εκπαιδεύτηκε για 9 μήνες ως γενικός χειρουργός στο Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε για 6 μήνες στο 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας ως ιατρός-ειδικευόμενος γενικής χειρουργικής.

Το 2011 απέκτησε την ειδικότητα του Ορθοπαιδικού Χειρουργού-Τραυματολόγου στο Νοσοκομείο Ατυχημάτων Αττικής ΚΑΤ, λαμβάνοντας παράλληλα εκπαίδευση στα τμήματα Μικροχειρουργικής-Χειρουργικής Άνω Άκρου και Παιδορθοπαιδικής.

Στη συνέχεια, κατόπιν εξετάσεων, έλαβε την υποτροφία της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής &Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) για μετεκπαίδευση σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού. Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στην Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου και Αγκώνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Milano Humanitas υπό τον καθηγητή Allessandro Castagna.

Από το 2021 τελεί διευθυντής και επιστημονικά υπεύθυνος του ορθοπαιδικού τμήματος της ιδιωτικής κλινικής Κυανούς Σταυρός του ομίλου Αnimus. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας (ΕΕΧΟΤ) και της Ευρωπαϊκής κοινότητας αθλητικής τραυματολογίας και αρθροσκόπησης (ESSKA).

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας, σε κοντινή απόσταση με πολλά ακτινοδιαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά ιατρεία.

Διαθέτει εύκολη πρόσβαση και για άτομα με ειδικές ανάγκες.